Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за музика на 147?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за музика на 147?

Здравейте колеги, както винаги съм сигурен, че тук ще намеря компетентни отговори та затова да ви питам. Искам да си махна оригиналното радио и да си взема стандартно. Въпросът ми е като сложа стандартното ще остане ли някаква дупка около новото защото фабричното ми изглежда доста по-дълго? Дано въпросът ми не ви се стори глупав Поздрави на всички!
    Alfa Romeo 156

Има специални допълнителни рамки които се поставят на неоригиналното CD като това: http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO...item519574f1ae
    Пасват идеално и изглежда много добре.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Може и това, http://bgcaraudio.com/component/virt...category_id=16

Comment

А ако имаш мултиволан - губиш го
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Човека иска да си смени радиото... а не да слага адаптори. Макар че сте прави, ще загуби мулти-волана и т.н. Ако ще е с адаптери, в ebay има варианти, май xcarlink и подобните са 50 евра и става най-добре с тях, ама не в ebay.com а в немския или в някой от другите европейски.
          Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
          "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Мога да ти дам един друг съвет. Музиката на Алфите не е никак лоша, но по-старите нямат МР3. И за да преодолея този недостатък си сложих MP3 плеърче от тези в запалката, избрах си честота на излъчване в УКВ обхвата където няма станции наблизо (за София и където съм ходил 90.7MHz) и си реших този проблем. Хубавите са около 20лв.
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
              Мога да ти дам един друг съвет. Музиката на Алфите не е никак лоша, но по-старите нямат МР3. И за да преодолея този недостатък си сложих MP3 плеърче от тези в запалката, избрах си честота на излъчване в УКВ обхвата където няма станции наблизо (за София и където съм ходил 90.7MHz) и си реших този проблем. Хубавите са около 20лв.
              Това за 20 лв е доста далече от качеството. Също и музиката в Алфите. Зависи човек какво иска.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                Това за 20 лв е доста далече от качеството. Също и музиката в Алфите. Зависи човек какво иска.
                Е, то е ясно. Но за мен кола и качествена музика не се връзва така, както уредбата ми в хола. Нека колегата сподели повече за вижданията си
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Колега , намери си тази пластмасова рамка в цвета на конзолата или както я наричат някои - адаптор . Иначе ще стои дупка . Във форума някъде бях гледал подобна тема и пишеше къде в София може да се намери

Я да ползвам и аз темата . Моята няма Босе , CD-то е Блаупункт 937 High . Дали има фабрично прекарани кабели в багажника за subwoofer / бас каса . На едно Браво 2000г гледах , че има.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Поръчах си такъв адаптор от Ибей, и днес отивам да сложа музика. Благодаря на всички!
                    Alfa Romeo 156

Comment

Успех, можеш ли да сложиш снимка как се е получило
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9JTD 115HP 2004

Comment

При мен лично се получи , проблема е следния ,че китайчетата не са докарали цвета
                        Но без тази "рамка","конзола" стои много грозно
                        147/1.9 Жив Турбо Дявол(jtd) /115+

Comment

Макар че темата е старичка...видях че един колега е писал че е видял Bravo с прекарани кабели за sub. Та, няма фабрично аудио на Bravo (говоря за старото браво до 2001-2002) което да има изходи за суб, по-скоро във въпросната кола са правени някакви манипулации по аудио системата. Що се отнася до алфата, не съм много запознат с фабричната аудио система но мисля че смяната на фабричният плеър с висок клас Alpine, Pioneer, Kenwood или Clarion значително ще подобри звука, дори и с оригиналните говорители на автомобила (а ако се постави допълнителен усилвател разликата ще е още по-голяма). Та за всички колеги които се колебаят...купете си една адапторна рамка която се слага на мястото на оригиналното cd...ако не пасва цвета боядисайте си я точно в цвета на таблото...вземете си качествен плеър и ще видите разликата
                          Last edited by unreax_; d.m.y г., 20:53.

Comment

Working...
                          X